Diari Més

Tecnologia

El sistema d'identificació amb el palmell de la mà arriba a estadis i sales de concerts

S'està començant a utilitzar al Estats Units

El sistema també s'utilitza per pagar.

El sistema d'identificació amb el palmell de la mà arriba a estadis i sales de concerts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera vegada que vam poder veure el sistema Amazon One va ser el setembre de 2020, on en alguns supermercats de la marca permetia als usuaris pagar amb el palmell de la mà. Ara, aquesta tecnologia s'ha desenvolupat encara més per a guanyar-se un buit en estadis i les sales públiques.

Fora dels establiments alimentaris, aquesta tecnologia estarà disponible per primera vegada en un estadi de Denver (els Estats Units) perquè el públic pugui identificar la seva assistència i fins i tot pagar una entrada sense tenir contacte.

Amb bastant freqüència aquests llocs tendeixen a acollir a una multitud de persones, d'aquesta manera, es podria arribar a reduir les cues d'espera de manera ràpida. Els usuaris només haurien d'identificar-se a través de la lectura del palmell de la seva mà en qüestió de segons, d'altra banda, si desitgen comprar un tiquet per a veure un partit o assistir a un concert, haurien de fer el mateix procés.

Una altra característica bona d'utilitzar Amazon One és el mínim contacte amb les persones, ja que el servei escaneja el palmell de la mà a diversos centímetres de l'escàner i no fa falta que estigui algú al costat per a controlar els accessos pel fet que tot el procés és automatitzat.

Protecció de dades garantida

El palmell de la mà es registra i identifica en els comptes d'Amazon a través d'un procés ràpid i efectiu. Així mateix, és important destacar que les dades biomètriques de l'usuari passen a formar part del sistema de Amazon, no obstant això, el gegant ecommerce insisteix que aquest servei és segur i protegeix les dades privades de les persones.

De moment, l'empresa ho està introduint a poc a poc en els establiments per analitzar el tipus de resposta per part dels usuaris, veurem si en algun moment s'instal·la a Espanya.

tracking