Diari Més

Successos

Obligava la seva mare de 84 anys a ingerir productes químics sense prescripció mèdica

Els adquiria per internet i no ho va negar

La Guàrdia Civil hi va intervenir.

Obligava a la seva mare de 84 anys a ingerir productes químics sense prescripció mèdicaGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil investiguen a un home de 53 anys per suposadament obligar la seva anciana mare a prendre substàncies nocives a la seva mare sense cap prescripció mèdica. El presumpte autor dels fets obligava a la cuidadora al fet que li subministrés aquests productes a la dona, que estava impedida, fins que el net de la víctima va denunciar el que estava succeint.

Segons la denúncia presentada pel net a finals d'agost, el seu oncle subministrava a l'àvia, de 84 anys, clorit de sodi, dimetilsulfòxid, pastilles de cànnabis, aigua de mar i altres substàncies que no va poder identificar, diluïdes en aigua, ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els agents es van desplaçar a la residència de la víctima on els va rebre la cuidadora qui no va negar els fets sinó que, a més, els va dir que era el fill de la víctima qui li feia arribar els medicaments, que adquiria per internet sense cap mena de recomanació mèdica, i li impartia les instruccions per a administrar-los-hi.

De fet, va assenyalar que l'anciana no tan sols ingeria els medicaments via oral, també de manera cutània, a través d'una xeringa. La cuidadora va portar als agents fins a la víctima, que es trobava descansant en un llit i no podia físicament respondre a les preguntes que se li van realitzar.

Els agents van donar avís als serveis d'emergència i un metge va determinar que la dona fos traslladada a l'Hospital de la Ribera, a Alzira. Després de realitzar una inspecció ocular en la cuina, els agents van trobar una ampolla de diòxid de clor, una altra de clorit de sodi, una caixa de pastilles d'oli de cànnabis i útils per a consum i conservació (ampolla, got de vidre, xeringa o paper d'alumini, entre altres).

Tres dies més tard, la Guàrdia Civil de Sueca va obrir investigació al fill de la víctima, un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Sueca.

tracking