Diari Més

Frank Grillo substituirà a Antonio Banderas com el fundador de Lamorghini

L'actor espanyol ha renunciat al paper perquè el rodatge coincidia amb altres projectes en els quals està involucrat

Penélope Cruz i Antonio Banderas a l'alfombra roja del Festival de Cine de Venècia.

Frank Grillo substituirà a Antonio Banderas com el fundador de Lamorghini@Antoniobanderas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AntonioBanderasno podrà interpretar al fundador deLamborghinien la pel·lícula sobre la prestigiosa marca italiana d'automòbils, un projecte pel qual l'espanyol va fitxar en 2017 i en el qual finalment serà substituït per FrankGrilloo.

Banderas ha renunciat al paper perquè el rodatge coincidia amb altres projectes en els quals està involucrat, va explicar Grillo durant una entrevista en el programa 'TheAdamCorollaShow' recollida per la revistaTheWrap.

D'aquesta manera, l'italo-americà Grillo encarnarà aFerruccioLamborghinien 'Lamborghini- La llegenda', una cinta que també suma la baixa deAlecBaldwin, qui anava a donar vida aEnzoFerrari.

BobbyMoresco, conegut per haver produït films com 'Crash'(2004) i 'MillionDollarBaby'(2004), s'ocuparà del guió i de dirigir la pel·lícula, que està basada en el llibre 'FerruccioLamborghini. Lastoriaufficiale', escrit pel seu fillToninoLamborghini.

Per part seva, Banderas té una ocupada agenda en els pròxims mesos. A més de promocionar amb Penélope Cruz l'estrena de 'Competència Oficial', que va ser ben rebuda en el Festival de Cinema de Venècia, l'actor compartirà pantalla amb Harrison Ford en el cinquè lliurament de 'Indiana Jones', l'estrena del qual està previst per al 29 de juliol de 2022.

Banderas compaginarà aquest important projecte amb el rodatge d'una minisèrie basada en el llibre 'El monstre de Florència: Una història real', sobre uns assassinats ocorreguts entre 1968 i 1985 a la regió de la Toscana (Itàlia).

Fora de les càmeres, l'actor està ultimant els preparatius del musical que codirigeix, 'AChorusLine', l'estrena del qual està previst per al pròxim 8 d'octubre en el Teatre Calderón de Madrid.

tracking