Diari Més

Successos

Detinguda a Valladolid quan robava a l'interior d'un cotxe amb mitjons a les mans

Tenia onze antecedents policials

Imatge d'un vehicle de la Policia Nacional.

policia nacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a una dona, la identitat de la qual respon a les inicials M.A.T.V, de 38 anys, com a presumpta autora d'un robatori a l'interior d'un vehicle en grau de temptativa. A més, portava enfundades les seves mans en mitjons.

Els fets, segons han informat fonts policials, es van produir a primera hora del matí del dissabte, quan els agents es trobaven realitzant tasques de prevenció de la delinqüència i de seguretat ciutadana pel barri de les Delícies.

La dotació policial va escoltar un fort cop provinent d'una furgoneta estacionada al carrer Guipúscoa, per la qual cosa, en acostar-se a la zona d'impacte, va sorprendre in fraganti una dona amb les seves mans cobertes amb mitjons i amb un punxó metàl·lic que va tirar a terra en detectar la presència dels agents.

Els agents intervinents van comprovar que la lluna posterior esquerra estava fracturada, per la qual cosa van procedir a la detenció de la implicada en els fets, que compta amb onze antecedents policials per fets similars. Es tracta d'una delinqüent habitual, la pauta delictiva de la qual consisteix en la comissió de robatoris amb força en vehicles a vegades sola i en altres ocasions acompanyada.

En l'escorcoll de seguretat realitzat se li van intervenir diversos objectes per al robatori amagats entre la seva roba i el propietari de la furgoneta no va tirar res en falta del seu interior. Entre els objectes intervinguts figuren un punxó metàl·lic, un parell de mitjons negres, unes tisores metàl·liques i un ganivet de cuina.

La detenció ha estat realitzada per agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional.

L'arrestada va ser posada a la disposició de l'autoritat judicial, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking