Diari Més

Societat

Critiquen una mare per cobrar-li la llum i l'internet al seu fill de 7 anys

No ho fa amb diners, però sí que hi ha un retorn

La mare.

Critiquen una mare per cobrar-li la llum i l'internet al seu fill de 7 anysTikTok

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Algunes mares busquen ensenyar als seus fills valors de la vida, i que en ella és important ensenyar-los a treballar i a ser responsables del que fan i el que consumeixen, com és el cas de la tiktoker @craftedandcozy, que assegura que el seu fill paga un lloguer, la llum i la connexió a internet que utilitza en el seu iPad.

A través del seu compte en aquesta xarxa social, la dona, que viu a Orlando (els EUA), va compartir un «truc de paternitat», en el qual indicava que cobra al petit els serveis que utilitza a la casa, així com una «renda» mensual perquè sigui més responsable.

Segons relata, el nen té una llista de tasques que ha de complir tots els dies. No obstant això, no formen part de les seves obligacions com a tal, sinó que per completar-les, rep un dòlar com a pagament, sempre que les realitzi correctament. Entre elles estan: estendre la roba, recollir la bugada o netejar el jardí.

Però els diners no li serveix íntegrament al nen perquè el gasti en algun videojoc, com Fortnite, o per a comprar llaminadures i joguines, també ha de pagar amb ell parteix del que consumeix a la casa, ja sigui electricitat, aigua o altres serveis. Curiosa manera de fer responsable a un petit.

«La resta dels diners el té ingressats en un compte bancari i és la seva responsabilitat decidir què fa amb el que va estalviant. Això sí, sap que al final de mes arriben els rebuts», afegeix la mare.

Entre els més de dos milions i mig de persones que han vist el vídeo i que han deixat més de 10.000 comentaris, hi ha molts que han criticat a la mare per ser tan dura i exigent amb un nen tan petit. Unes altres, en canvi, han felicitat craftedandcozy perquè creuen que és una forma intel·ligent i divertida d'ensenyar als nens el que costen les coses.

tracking