Diari Més

Societat

Ainhoa Arteta trenca el seu silenci després de patir l'amputació d'alguns dels seus dits

Van haver d'amputar-li els dits després de patir un infart

La soprano Ainha Arteta en una imatge d'arxiu de la 33a edició dels Goya.

Ainhoa Arteta trenca el seu silenci després de patir l'amputació d'alguns dels seus ditsGtres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ainhoa Arteta travessa un dels moments de salut més complicats de la seva vida. Després de contreure Covid al març, la cantant espanyola va veure la seva força severament minvada. I, encara que ho va superar, les seqüeles van agreujar el còlic nefrític que va sofrir a la fi de juliol.

La soprano va ser intervinguda per a extirpar la pedra que va provocar aquest còlic, però el seu estat de salut va empitjorar fins al punt que va haver de ser traslladada a l'hospital Verge de la Rosada a Sevilla, on va ingressar en l'UCI.

Allí, i segons compte ABC, van haver de tallar-li part del dit índex de la mà dreta i un dit del peu dret.

«Per a mi el més important és que em vaig salvar i per això puc dir que el 26 de juliol vaig tornar a néixer», han estat les primeres paraules de l'artista, des que es van saber les angoixants notícies sobre la seva salut.

«Conseqüència de la intubació i el que vaig viure tinc el que anomeno ferides de guerra a les mans i peus i entendràs que avui la meva prioritat és cuidar-me i sanar-me sencera i de la resta m'és igual el que diguin o deixin de dir», explica Arteta.

«Els meus fills gràcies a Déu estan bé i jo haig de recuperar-me. Això és ara mateixa l'única cosa que puc comentar», analitza.

Gir inesperat en la seva separació de Matías Urrea: mai es van casar

Les paraules de Arteta arriben després de conèixer-se que mai es va casar amb Matías Urrea. Segons ha explicat ABC, la parella mai va formalitzar la seva unió a pesar que, fa dos anys, organitzés una festa per a 300 convidats en el Port de Santamaría, una celebració que va immortalitzar en exclusiva la revista Hola!

Aquesta informació suposa un gir inesperat en la separació de la cantant amb la seva exparella, perquè no hi haurà divorci. La decisió, que hauria de facilitar els acords (que no sembla que es vagin a donar de manera amistosa), la va prendre Ainhoa, tal com també ha comptat l'esmentat mitjà.

tracking