Diari Més

Successos

Un menor llença des d'un segon pis a una amiga per saber què se sent en matar a algú

La nena es troba en estat crític

Aquí es van produir els fets.

Un menor llença des d'un segon pis a una amiga per saber què se sent en matar a algúCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nena de 14 anys presumptament atacada per un altre menor de 13 que va voler «què se sentia», segons les seves pròpies paraules, es troba en estat crític en el Complex Hospitalari Universitari d'Orense (CHUO), han informat fonts del cas, després de caure aquest dijous des del segon pis d'un domicili d'O Carballiño.

El propi noi va cridar passades les vuit de la tarda al 112 amb l'avís que havia «matat a la seva amiga», per la qual cosa de seguida van rebre l'alerta tant els serveis mèdics com la Guàrdia Civil. El xaval, segons ha transcendit, va comentar que volia saber «què se sentia».

L'Ajuntament d'O Carballiño ha convocat per a aquest dissabte una concentració per a «expressar la consternació i repulsa pel greu succés de violència succeït ahir en la nostra vila», han assenyalat en la nota enviada des del consistori.

El menor va ser traslladat a la Unitat de Psiquiatria del complex hospitalari d'Orense i la Fiscalia ha informat que, en cas que s'evidenciï que pateix un trastorn de conducta greu, podria promoure el seu ingrés en el centre de menors Montealegre, de la ciutat.

tracking