Diari Més

Tecnologia

Aquestes són les noves funcions que arribaran a WhatsApp pròximament

Una part d'elles afectarà la seguretat i la privacitat de l'aplicació i altres milloren l'experiència de l'usuari

Cada dia se sumen nous continguts a la base de dades.

La nova eina de WhatsApp per comprovar les notícies falses sobre el coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aplicació WhatsApp està preparant noves funcions que arribaran pròximament a tots els seus usuaris. Una part d'aquestes afectarà la seguretat i la privacitat de l'aplicació i altres milloren l'experiència dels consumidors.

Una de les noves millores més esperades és la possibilitat d'ocultar l'última hora de connexió a usuaris concrets. Abans podries escollir entre mostrar-la i ocultar-la, però serà possible ocultar-la solament als contactes que desitgis.

L'aplicació permetrà que els moderadors de WhatsApp accedeixin als últims cinc missatges del xat si un usuari denuncia un comportament indegut d'un contacte.

D'altra banda, WhatsApp ha aclarit que l'usuari podrà bloquejar i eliminar la conversa en denunciar. Això es deu al fet que les dades del compte de l'altra persona no s'eliminaran.

I finalment una de les noves eines seran les reaccions als missatges de WhatsApp. Aquesta eina ja s'utilitza a la xarxa social Facebook on a més de respondre a un comentari, es pot afegir una reacció mitjançant un emoji. Aquesta nova funció estarà disponible tant a xats privats com grupals.

tracking