Diari Més

Societat

Fa 1.200 quilòmetres per tenir amb el seu avi el ball que no va poder fer a la seva boda

No va poder assistir a l'enllaç a causa d'una malaltia

Un vestit de núvia.

Fa 1.200 quilòmetres per tenir amb el seu avi el ball que no va poder fer a la seva bodaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha distància que freni l'amor entre avis i néts. Per això, a Natalie Browning no li va importar viatjar gairebé 1.300 quilòmetres per a poder veure al seu avi, el qual no va poder assistir a les seves noces a causa d'una malaltia.

Aquesta joiera estatunidenca de 24 anys es va emportar la pitjor de les notícies quan va saber que el seu avi, Nelson, de 94 anys, va patir un vessament cerebral dues setmanes abans del seu enllaç i, per això, no podria acudir a les seves noces.

La jove, que viu i es va casar a Virgínia, no va aconseguir tenir el dia que ella desitjava perquè el seu avi no estaria entre els convidats. Però, a més, tampoc va poder realitzar el seu «primer ball» amb ell, com ella desitjava.

No obstant això, encara que no fos el primer, ella va decidir poder complir el seu somni d'una altra manera i, després de les noces, va decidir agafar un avió de Virgínia a Florida, on viu el seu avi, per a veure'l.

Natalie va viatjar gairebé 1.300 quilòmetres carregada amb el seu vestit de núvia. «Aconseguir que el vestit passés per l'aeroport va ser una lluita, per no dir una altra cosa, però tot va valer la pena quan vaig veure la seva increïble reacció», va declarar ella.

A la seva arribada, Nelson també estava vestit amb el vestit que anava a portar, per la qual cosa, tal com es veu en el vídeo, el moment va ser perfecte, gairebé com s'hagués realitzat durant el convit. «Portava mesos desitjant ballar amb mi en la nit de noces i estic molt contenta d'haver pogut oferir-li aquesta experiència», va explicar Natalie. «No puc veure'l molt sovint, així que realment va ser un dia especial».

tracking