Diari Més

El primer tràiler de 'Matrix Resurrections' revoluciona les xarxes

S'estrena al desembre i en el primer tast es veu a Neo intentant recuperar els seus records

Un instant del tràiler.

El primer tràiler de 'Matrix Resurrections' revoluciona les xarxesWarner Bros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'MatrixResurrections', el quart lliurament de la saga de ciència-ficció 'TheMatrix', s'estrenarà al desembre i aquest dijous ha aparegut el seu primer tràiler, que promet un gran espectacle i que mostra aNeotractant de recuperar els seus records.

Unes primeres imatges que es van mostrar a la fi d'agost en laCiemaConi que ara estan disponibles per a tots els fans de la saga, que han respost amb entusiasme i el tràiler porta més de 5,1 milions de visionats en menys de quatre hores.

A més, s'ha convertit en una de les tendències de Twitter mesos abans de l'arribada d'aquest lliurament, que reuneix de nou els icònics personatges interpretats perKeanuReeves(Neo)iCarrie-AnneMoss(Trinity).

Neotorna a estar adormit en un món de ficció, però encara conserva records de la seva vida com el Triat, dels quals parla amb un psicòleg (Neil Patrick Harris), encara que ha oblidat la seva relació ambTrinity. Una situació d'amnèsia que es trenca quanNeoconeix al nouMorfeo(Abdul-Mateen), est li dóna la inevitable pastilla vermella i, de nou,Neosegueix a una desconeguda amb un conill blanc tatuat per a descobrir la veritat.

Aquest quart lliurament aborda temes com la cerca de la veritat, reprèn emblemes de la saga com l'elecció de la pastilla i insisteix, una vegada més, en abundants dosis d'acció i immersions en el món controlat per les màquines.

Part del repartiment torna: a més deKeanuReevesiCarrie-AnneMoss, tornenJadaPinkettSmith (Niobe),LambertWilson (Merovingi) i DanielBernhardt8AgenteJohnson).

Als quals se sumen noves incorporacions com Neil Patrick Harris, JessicaHenwick, Christina Ricci oYahyaAbdul-MateenII, qui interpreta una nova versió deMorfeo, el personatge de LaurenceFishburneen la trilogia original.

LlanaWachowski, aquesta vegada sense la seva germanaLillyWachowski, s'ha posat darrere de les càmeres en aquesta pel·lícula, que s'estrenarà a Espanya el 17 de desembre, només en cinemes, després de posposar el seu llançament previst per al 21 de maig de 2021.

'MatrixResurrections'dóna continuïtat a 'TheMatrix'(1999), 'TheMatrixReloaded'(2003) i 'TheMatrixRevolutions'(2003) i prossegueix amb la tradició d'optar per un subtítol que comença per la lletra «R».

tracking