Diari Més

Societat

La nova versió de Tinder que permet a lligar des la feina amb el nou mode 'feina'

L'app de cites s'ha reinventat coincidint amb la tornada presencial a les oficines

El logotip de Tinder.

La nova versió de Tinder que permet a lligar des la feina amb el nou mode 'feina'Tinder

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tinder s'actualitza i ho fa coincidint amb la tornada presencial a la feina que realitzaran moltes persones aquest mes de setembre. L'app de cites ha posat en marxa una nova versió que ajuda als treballadors a poder lligar des del lloc de feina sense que el cap se n'adoni. O, com a mínim, li serà complicat ser-ne conscient.

I és que Tinder ha posat en marxa el seu mode feina, el qual ajuda a amagar el que realment està succeint a la pantalla de l'ordinador. S'hi visualitzaran gràfics o altres imatges que estaran més relacionades amb llocs de feina estàndard.

El teletreball havia ajudat a què molta gent pogués utilitzar l'aplicació lliurement des de casa, sense que ningú ho estigui supervisant. Ara, però, moltes persones han hagut de tornar a treballar presencialment, gràcies, en part, a la vacunació.

Tinder, però, ha recomanat utilitzar aquesta funció «amb moderació», ja que els que el facin servir poden ser enxampats a la llarga.

Com s'activa?

Pressionant el mode feina, tothom que tingui instal·lada l'aplicació pot fer ús d'aquesta nova funció. La novetat és que permet la connexió des d'ordinadors de sobretaula o portàtils.

Per poder activar aquest mode feina, s'ha d'acudir a la icona en forma de maletí que hi ha al cantó de la pantalla. En pressionar-lo, es canviarà per una interfície falsa, de forma que l'ordinador mostrarà una aplicació de documents i portarà el títol fals de Minuta de la reunió.

tracking