Diari Més

Successos

L'inquilí li deixa 19 taràntules i una serp com a regal de comiat

Es desconeix per què ho va fer

Les taràntules i la serp.

L'inquilí li deixa 19 taràntules i una serp com a regal de comiatFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiança són aquests diners que es queden els propietaris amb la finalitat de poder cobrir les despeses que comportin la neteja o l'arranjament de desperfectes. No obstant això, hi ha coses de les quals es desconeix quin tipus de fiança caldria demanar, perquè quins diners caldria cobrar a un inquilí que deixa la casa plena de criatures exòtiques?

És possible que aquesta fos la pregunta que se li va passar pel cap a un propietari d'un pis en Auburn (Maine, els Estats Units) quan va arribar a la seva casa després que el seu inquilí marxés i va descobrir ni més ni menys que 19 taràntules i una serp pitó.

Es desconeix quin va ser el motiu pel qual l'arrendatari va decidir abandonar totes aquestes mascotes, però l'amo, després de topar-se amb tal troballa, va contactar amb Drew Desjardins, rescatador d'animals i propietari de Mr.Drew and His Animals Too!, grup que acull animals rescatats i els utilitza per a fer divulgació educativa sobre ells.

A principis de mes, el rescatador va compartir les imatges dels animals en el seu compte de Facebook i va informar de l'estat en el qual estaven els animals: «Vaig rebre una trucada telefònica d'un propietari nerviós que em va dir que hi havia alguns animals abandonats en un apartament en Auburn. 19 taràntules (4 mortes), i totes són il·legals a Maine, i una pitó que no tenia aigua. Ara tots estan bé».

L'expert en animals exòtics va assegurar al mitjà 13WGME News que, encara que les taràntules que hi havia en el pis eren verinoses, no són perilloses, sinó que són «suaus i dòcils». De fet, va voler deixar clar que, malgrat el que es mostra en els mitjans i en les pel·lícules, les aranyes són «tímides i delicades» i són responsables de menys morts que les abelles.

tracking