Diari Més

Mor l'únic bomber de Madrid que no va voler vacunar-se

Es desconeix per què va preferir refusar-la

José Ricardo Abad.

Mor l'únic bomber de Madrid que no va voler vacunar-seBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Ricardo Abad, bomber de la Comunitat de Madrid, va morir el passat dimarts per covid-19. Era un dels pocs membres d'aquest Cos que no havien volgut rebre la vacuna contra el coronavirus, segons van confirmar fonts regionals. Altres fonts parlen de l'únic integrant del cos de bombers que la va rebutjar.

Tot i que la immensa majoria dels 1.300 bombers de la Comunitat de Madrid s'ha immunitzat, Abad no va voler fer-ho, per motius que es desconeixen, malgrat que va ser avisat en reiterades ocasions per a apuntar-se al calendari de vacunació.

«Una notícia molt trista per al cos de Bombers de la Comunitat de Madrid. Ens ha deixat José Ricardo Abad als 48 anys, bomber que prestava servei al parc 13 de Lozoyuela. Una forta abraçada per a familiars, amics i companys. a. c. s.», assenyalava el 31 d'agost en un tuit l'Agència de Seguretat i Emergències 112.

Es tractaria de la primera víctima mortal del covid-19 en el Cos regional de Bombers. Per això, des de l'Executiu autonòmic insisteixen en la necessitat de vacunar-se, especialment en col·lectius de risc i contacte amb altres persones.

tracking