Diari Més

Moderna demana permís a Europa per a la tercera dosi de la vacuna

Fins ara només ha permès que les persones amb sistemes immunes febles rebin terceres dosis de les vacunes de Moderna o Pfizer

Pla curt de la vacuna de Moderna.

La versió «modificada» de la vacuna Moderna protegeix de les variants de Sud-àfrica i BrasilACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moderna va sol·licitar el passat dimecres a l'Administració d'Aliments i Medicaments dels Estats Units (FDA) que permeti l'ús d'una tercera dosi de reforç de la seva vacuna contra la covid-19.

L'FDA està estudiant la possibilitat d'administrar una dosi de reforç de la vacuna de Pfizer Inc. i BioNTech ES, però fins ara només ha permès que les persones amb sistemes immunes febles rebin terceres dosis de les vacunes de Moderna o Pfizer.

Un grup dels seus assessors es reunirà per a discutir la sol·licitud d'injecció de reforç de Pfizer el 17 de setembre, però no va quedar clar si analitzaran també la de Moderna.

Moderna va dir que va presentar les dades inicials per a l'ús d'una dosi de reforç de 50 micrograms de la seva vacuna de dues injeccions.

L'empresa va dir que gairebé 350 participants del seu assaig original de fase II van rebre una tercera dosi de la vacuna que va generar una resposta immune millor que l'observada després de la segona dosi en el seu gran assaig clínic de fase III.

Moderna va afegir que espera presentar les dades a l'Agència Europea del Medicament (EMA) i a altres autoritats reguladores de tot el món en els pròxims dies.

tracking