Diari Més

Successos

Detenen l'amo d'un estanc que va robar una butlleta premiada amb més de 500.000 euros

Una anciana va dirigir-s'hi per comprovar que li havia tocat, li van prendre i van fugir en moto

Un 'rasca i guanya'.

Detenen l'amo d'un estanc que va robar una butlleta premiada amb més de 500.000 eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia italiana ha detingut aquest diumenge a l'aeroport de Roma amb la intenció de volar a Canàries al propietari d'un estanc de la ciutat de Nàpols, presumpte autor del robatori a una clienta d'un bitllet premiat amb més de 500.000 euros.

Segons recullen mitjans italians, l'estanquer no portava a sobre el bitllet robat, ni es coneix la intenció amb la qual volava a l'illa canària de Fuerteventura.

La damnificada del robatori és una anciana que acostumava a comprar bitllets de rasca i guanya i que havia acudit a l'estanc perquè li confirmessin que el premi obtingut era real. En aquest moment un dels empleats de l'estanc li va donar el bitllet a l'amo perquè verifiqués el premi, moment que va aprofitar per a sortir corrent i fugir amb una moto.

«És la primera vegada que ens passa això, però els sistemes informàtics que hem desenvolupat han funcionat a la perfecció», explica al mitjà italià Il Giorno el director general de l'Agència de Duanes i Monopoli Marcello Minenna. Pel que sembla el lladre hauria usat el seu telèfon mòbil per a comprovar el premi, la qual cosa va ajudar a rastrejar-lo i veure els últims moviments d'aquest.

A més, l'agència tributària d'Itàlia havia congelat el bloc de números del rasca i guanya premiat, per a evitar que pogués cobrar el premi en un altre lloc d'Itàlia.

tracking