Diari Més

Successos

Abandona la seva filla i anava tan borratxo que no la va poder reconèixer

La policia el va acabar detenint a Gandia

Imatge d'un vehicle de la Policia Nacional.

policia nacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) a un home de 39 anys com a presumpte autor de l'abandó de la seva filla de dues, que va ser localitzada caminant sola de nit en una carretera. L'home s'havia quedat a càrrec de la nena mentre la mare es trobava treballant, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Els fets van succeir sobre les 20.50 hores del divendres a la ciutat de Gandia, en plenes festes falleres, quan agents de la Policia Nacional van ser requerits per diversos ciutadans que portaven a una menor d'uns dos anys agafada de la mà.

Les persones que van alertar a la Policia havien vist a la menor caminar sola per la carretera de sortida de Gandia cap a Barx, «amb el conseqüent risc que comportava principalment per a la menor així com per als conductors que per allí circulaven, a causa de la poca visibilitat existent i les hores que eren».

Els policies es van fer càrrec de la menor i van fer una batuda per la zona per a veure si hi havia alguna persona que estigués a càrrec de la nena, encara que no van poder localitzar a ningú. Després de 30 minuts de gestions, van veure a un home, a uns 500 metres, del qual van comprovar, quan es van acostar, que «no podia mantenir l'equilibri i parlar amb claredat». L'home estava «completament desorientat» i, al principi, després de mostrar-li a la seva filla «no va ser capaç de reconèixer-la».

Els agents es van quedar amb la nena intentant distreure-la posant-li dibuixos en el seu telèfons personals mentre esbrinaven qui era la seva mare que, va ser localitzada en el seu lloc de treball en una localitat pròxima a Gandia. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

tracking