Diari Més

A Florida han mort 54 professors i nou alumnes per covid des del juliol

31 escoles han hagut de tancar completament des que van reobrir el passat 10 d'agost

Diversos alumnes entrant a l'escola.

escola, alumnes, centre escolar, pandèmia, mascareta, coronavirus, covid-19ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 142.000 nens en edat escolar a Florida han donat positiu de la covid-19 des d'agost passat, mentre que 9 menors i 54 mestres han mort des de juliol degut a la malaltia, segons un informe actualitzat de l'Associació d'Educació de Florida (LLETJA, en anglès).

La LLETJA destaca en el seu informe la parcialitat de les xifres a causa de buits d'informació, desinformació, mesures contradictòries dels diferents governs i fins i tot la «mordassa» a la publicació de les dades.

L'Informe d'Escoles Segures ressenya que 31 escoles han hagut de tancar completament des que van reobrir el passat 10 d'agost degut a l'explosió de casos i hospitalitzacions a Florida, que a penes ha començat a disminuir en l'última setmana.

Dades federals divulgades aquest dilluns donen compte de 13.773 persones hospitalitzades a causa de la malaltia, 3.223 d'elles en les unitats de vigilància intensiva.

Segons l'informe escolar, s'han presentat 134.478 quarantenes d'estudiants o empleats escolars des que les primeres escoles de Florida van començar a reobrir el passat 10 d'agost.

Segons la LLETJA, l'estat de Florida ha anat tan lluny com «emetre ordres de mordassa» en els departaments de salut locals, enDuval, Orange iFlagler, per a evitar la divulgació de dades de la covid-19 a les escoles.

Segons les estadístiques que porta el diari MiamiHeraldbasat en dades que l'estat informa el Govern federal, avui es van agregar 1.064 defuncions que no s'havien reportat amb anterioritat.

tracking