Diari Més

Successos

Quatre persones, entre elles un bebè, moren en un tiroteig a Florida

Un home vestit de camuflatge i amb una armilla antibales va ser l'autor dels fets

Un vehicle de la Policia de Nova York en una imatge d'arxiu.

Dos germans de 10 i 5 anys surten il·lesos d'un tiroteigEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones, inclòs un bebè, van morir aquest diumenge en un estrany tiroteig en el comtat dePolk, en l'oest de Florida, quan un home que va dir ser «un supervivent» va disparar contra diversos habitatges, van informar les autoritats estatunidenques.

L'agutzil del comtatPolk, GradyJudd, va dir que el sospitós, que va ser detingut després de resultar ferit en les confrontació amb les autoritats, estava vestit amb camuflatge, amb una armilla antibales i va dir que havia anat per a un «tiroteig».

L'atac va ocórrer en la matinada del diumenge quan el sospitós, que no ha estat identificat, va disparar contra diverses cases en una mateixa àrea de la ciutat deLakeland, va detallar elaguacil.

En el fet també va resultar ferida amb múltiples trets una nena d'11 anys que està sent tractada a l'hospitalTampaGeneral, segons les autoritats.

L'oficina de l'agutzil va rebre diverses trucades sobre un tirador actiu al voltant de les 4.30 de la matinada (1.30 GMT).

Els agents de l'agutzil, la policia deLakelandi unitats d'elit de la policia estatunidenca (SWAT)van respondre a l'àrea prop deFultonGreedRoad, enLakeland.

«Els agents van ser atacats quan van arribar prop d'una residència», va explicar l'agutzilJudd.

El sospitós, que es va rendir després de rebre un tret, va ser portat alLakelandRegionalHealthMedicalCenterper a rebre tractament.

Juddva dir que van ocórrer dos tirotejos separats «en poc temps» abans que el sospitós es rendís.

tracking