Diari Més

La premsa francesa assenyala al responsable de l'èxit de la vacunació a Espanya

Espanya és un dels països del món amb més del 70% de població vacunada i molts altres ho posen com un exemple a seguir

La vacunació d'una usuària al bus del Banc de Sang a Alcanar.

Un bus del Banc de Sang comença a vacunar sense cita en pobles ebrencsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espanya ha complert l'objectiu d'acabar l'estiu amb més del 70% de la població vacunada contra el coronavirus, i és una de les nacions del món amb millors dades en aquest sentit.

L'èxit de la vacunació ha posat a Espanya com a exemple a l'estranger i prova d'això és que la premsa francesa ha destacat aquest fet, identificant a més a l'artífex o responsable de l'èxit. I no és cap representant polític.

El periòdic gal LaDepecheduMidi destaca en un article que Espanya és «alumne avantatjat d'Europa» i ho és gràcies a la pròpia ciutadania espanyola, autèntica responsable d'aquest èxit.

Aquest rotatiu destaca que la població espanyola ha mostrat una total confiança en la ciència, la qual cosa ha fet que els ciutadans hagin acudit en massa a vacunar-se sense «cap mena de coacció ni pressió».

A més, destaquen que els espanyols han mostrat la seva solidaritat en vacunar-se per a no posar en perill a les persones més vulnerables davant el coronavirus, i també que aquesta resposta tan positiva té a veure amb la duresa del cop de la pandèmia a Espanya.

Fa setmanes, un altre diari francès,LeParisien, també destacava l'alt ritme de vacunació a Espanya, al qual considerava un model a seguir en la resta dels països d'Europa.

Un altre mitjà, en aquest casSlate, reiterava fa uns dies la idea que Espanya era l'alumne estrella de la UE en matèria de vacunació, i destacava el sistema de trams d'edat per a administrar la vacuna com un dels ingredients de l'èxit aconseguit.

tracking