Diari Més

Successos

Mor una jove de 20 anys en ser atacada per gossos durant un pícnic amb la seva parella

Van córrer per intentar evitar l'atac i ell va aconseguir refugiar-se

Simona Cavallaro.

Mor una jove de 20 anys en ser atacada per gossos durant un pícnic amb la seva parella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La localitat italiana de Satriano, al sud del país, està moguda per la commoció. La mort d'una jove de vint anys que va ser atacada per una gossada de gossos mentre gaudia d'un pícnic amb la seva parella ha suposat un cop especialment dur per als seus coneguts i familiars.

Simona Cavallaro va acudir amb la seva parella al berenador de la Muntanya Fiorino. Segons Corriere della Sera, tots dos van decidir fer una passejada per la zona, quan van albirar a una dotzena de gossos pastors que es dirigien cap a ells.

La parella va començar a córrer per a evitar l'atac. Yuri, la parella de Cavallaro, va aconseguir refugiar-se, però Simona mai el va aconseguir. El ramat va aconseguir a la jove provocant-li brutals i profundes ferides a coll i cames que li provocarien una hemorràgia letal.

Només amb l'arribada dels carabiners, que van disparar a l'aire per a espantar als gossos, van aconseguir arribar fins al cos de la jove italiana. Ara, la Fiscalia investiga a l'amo dels gossos i comprova si la zona estava prohibida per a pasturar.

tracking