Diari Més

Un jugador de l'Eintracht de Frankfurt no fitxa pel Lazio per una adreça de correu electrònic mal escrita

Filip Kostic no es mourà d'Alemanya

Kostic, entrenant amb el seu club.

Un jugador de l'Eintracht de Frankfurt no fitxa pel Lazio per una adreça de correu electrònic mal escritaInstagram Kostic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercat de fitxatges més mogut dels últims anys va tornar a deixar traspassos al límit del tancament i anècdotes que no s'oblidaran en molt de temps, com el fitxatge frustrat de la Lazio, Filip Kostic, que no ha pogut signar per l'equip italià a causa d'un error en l'adreça de correu electrònic que va provocar que l'oferta formal no arribés al seu actual club, l'Eintracht de Frankfurt.

Kostic, migcampista serbi de 28 anys, és una de les peces clau de l'onze del conjunt alemany i el seu creixement en els últims anys no ha passat desapercebut en les grans lligues europees. No obstant això, aquest jugador valorat en 35 milions d'euros no ha trobat sortida a causa d'un error en la comunicació entre els clubs que ha fet esclatar la polèmica.

Segons Sky Itàlia, l'equip de la capital italiana va realitzar diversos intents per fer-se amb el serbi, cosa que la directiva alemanya va evitar costés el que costés. La informació dels mitjans italians assegura que en els últims instants abans del tancament del mercat, la Lazio va enviar una oferta de 10 milions més bonificacions que mai va arribar a les oficines de l'Eintracht, perquè va ser enviada a un correu electrònic fals proporcionat pel propi club alemany.

D'altra banda, la premsa alemanya planteja la situació d'una manera diferent, perquè explica que el club alemany va rebutjar la primera oferta i que va respondre al club italià amb una proposta per 15 milions més tres en variables, cosa que suposadament no va acceptar el club italià, que hauria decidit enviar correus a una falsa per a no escometre el fitxatge.

Aquest embolic administratiu ha generat una gran polèmica entre tots dos clubs, no obstant això, el màxim afectat és el jugador, que davant aquesta situació es va mostrar molt molest amb el club amb el qual encara té dos anys de contracte. Ara el serbi haurà d'esperar, almenys fins a la reobertura del mercat per a buscar un canvi d'aires.

tracking