Diari Més

Carballo alerta: «La variant Delta no s'ha enfrontat a les vacunes, les properes que vindran sí»

El doctor destaca que les properes ones podrien ser causades per noves variants

Imatge d'arxiu del doctor Carballo.

Carballo alerta: «La variant Delta no s'ha enfrontat a les vacunes, les properes que vindran sí»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dissabte, i com és habitual, La Sexta va emetre La Sexta Noche. El format, presentat per Hilario Pino, va repassar l'última hora dels temes que vertebren l'actualitat amb els seus tertulians comuns, com és el cas de César Carballo, que col·labora també en alguns formats de Mediaset.

El urgenciòleg sol mostrar-se molt crític amb les decisions del Govern respecte a la gestió de la COVID-19, i també sol enfocar esforços a potenciar la responsabilitat i la cautela entre els ciutadans.

«El que ens ha ensenyat la variant delta és que no ens podem confiar», va començar l'especialista. Des de la seva posició, va descriure que és habitual que les urgències col·lapsin a l'estiu per la reducció de plantilla davant les vacances dels sanitaris.

«Pensem aquest estiu que la cinquena ona només afectaria joves i que no portaria hospitalitzats, però no ha estat així», va recordar amb preocupació. A més, va alertar sobre el que podria estar en venir, fent al·lusió a noves variants sorgides en l'actualitat, per la qual cosa ja s'haurien enfrontat a les vacunes.

«No solament la delta, sinó el que vingui darrere, probablement tensione fins i tot més un sistema sanitari que està al límit. La variant delta no s'ha enfrontat a la vacuna contra el coronavirus, sinó que sorgeix abans. No tenim cap variant que s'hagi enfrontat a les vacunes, la qual cosa sorgirà ara seran variants que sí s'han enfrontat a la vacuna», va vaticinar

tracking