Diari Més

França supera 2.000 pacients en UCI per covid i torna als nivells de juny

Des de l'esclat de l'epidèmia a inicis de 2020, França acumula 6,5 milions de contagis i més de 113.000 defuncions

Pla obert d'una UCI de l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Bellvitge estudiarà l'ús de la intel·ligència artificial en el tractament de la covid-19 a les UCIsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

França registra 2.054 pacients covid-19 en unitats de vigilància intensiva, a nivells de mitjan juny passat, han informat aquest dimecres les autoritats sanitàries.

La darrera nit hi havia 1.953 malalts en les UCI per coronavirus. Incloent ucis i altres serveis, un total de 10.336 pacients estan internats en hospitals francesos a causa de la covid.

En les últimes 24 hores, s'han registrat 112 defuncions relacionades amb la malaltia a França.

Des de l'esclat de l'epidèmia a inicis de 2020, França acumula 6,5 milions de contagis i una mica més de 113.000 defuncions.

Des de finals de desembre, data de l'inici de la campanya de vacunació, prop de 40 milions de persones tenen la pauta completa, un percentatge pròxim al 60% de la població francesa.

França iniciarà al setembre una campanya de record de vacunes per a uns certs grups de població, en particular les persones d'edat més avançada o els immunodeprimits.

En principi, anirà dirigida a uns cinc milions de persones, encara que abans de finals d'agost es farà una nova avaluació en la qual es podrien incorporar nous col·lectius. En les residències, les injeccions es faran a partir del 15 de setembre.

tracking