Diari Més

Tests gratuïts en un poble de Guadalajara amb el sou de l'alcalde

L'Ajuntament adquireix les proves d'antígens amb el sou anual de l'alcalde

Imatge d'arxiu del poble de Quer, a Guadalajara.u

Tests gratuïts en un poble de Guadalajara amb el sou de l'alcaldeViquipèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Quer (Guadalajara) ofereix als seus veïns des d'aquest dimecres proves d'antígens gratis que compra amb el sou anual de l'alcalde, José Miguel Benítez, que l'ha donat per a la lluita contra la covid-19.

Les proves d'antígens, ha informat en un comunicat el Consistori d'aquest poble d'uns 850 habitants, són molt senzilles de manejar i permeten als qui tinguin dubtes saber si poden estar contagiats i sortir de dubtes ràpidament.

L'Ajuntament planteja no obstant això tres requisits abans de sol·licitar els test: ha d'haver-hi un motiu (com a aparició de símptomes o haver estat en contacte amb un positiu), no es poden demanar més de dos al mes per persona i mostrar el carnet d'empadronat o resident en aquesta localitat, situada a 16 quilòmetres a l'est de Guadalajara capital.

Els veïns que estiguin en aquesta situació poden sol·licitar-ho de manera gratuïta al farmacèutic Nacho Carrasco, en la farmàcia situada al carrer Páez de Castro.

L'Ajuntament adquireix les proves d'antígens amb el sou anual de l'alcalde, donat per a la lluita contra la covid-19, i en breu dirà a què es destina la resta de fons de la partida econòmica donada.

tracking