Diari Més

Successos

«Diverses víctimes» en un tiroteig als voltants del Pentàgon dels Estats Units

Segons la CNN ha mort un policia

Autoritats policials assegurant el perímetre.

«Diverses víctimes» en un tiroteig als voltants del Pentàgon dels Estats UnitsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tiroteig registrat aquest dimarts en la rodalia del Pentàgon, la seu del departament de Defensa dels Estats Units, va causar «diverses víctimes», va informar una font oficial, sense aclarir si van ser morts o ferits.

El cap de l'Agència de la Força de Protecció del Pentàgon,WoodrowKusse, va indicar en una conferència de premsa que el fet es va registrar al voltant de les 10.37 (14.37 GMT), en una de les dàrsenes que serveix a les diferents línies d'autobusos que transiten per la zona.

«Un agent del Pentàgon va ser atacat en la dàrsena delMetrobus, es va produir un tiroteig i va haver-hi diverses víctimes», va afirmarKusse, sense deixar clar si van ser morts o ferits.

No obstant això, la cadena CNN va indicar, citant tres fonts oficials, que un policia va morir a conseqüència del tiroteig.

Kussees va abstenir de confirmar l'estat de l'agressor, després que transcendissin versions que havia mort i tampoc va aclarir si el fet va suposar una amenaça per a la seguretat del complex.

SegonsKusse, hi ha una «recerca en curs», i va prometre proporcionar majors «detalls» posteriorment, en assegurar que la informació de la qual disposa és «preliminar».

«La situació s'ha resolt, però la recerca ha de continuar», va agregarKusse, qui va dir desconèixer el motiu de l'incident.

El Pentàgon va romandre tancat durant més d'una hora després del tiroteig, que va tenir lloc prop d'un dels accessos principals al recinte, situat enArlington, als afores de Washington DC, i que és utilitzat diàriament per milers d'empleats del Departament de Defensa.

Aquest fet va recordar dos incidents ocorreguts en 2010, un dels quals va involucrar al març d'aquest any a un home de 36 anys, John PatrickBedell, qui va ferir a dos militars després d'obrir foc contra un lloc de seguretat del Pentàgon iva morir després d'enfrontar-se amb els policies que van respondre a l'atac.

Mesos després, a l'octubre de 2010, el Pentàgon va ser blanc de trets, que van impactar en dues finestres d'una part de l'edifici que estava sent reconstruïda i romania desocupada.

tracking