Diari Més

Televisió

La sèrie d''El Senyor dels Anells' s'estrenarà el 2 de setembre de 2022

Així ho ha anunciat Amazon que s'encarrega de la gravació

Primera imatge promocional de la nova sèrie.

La sèrie d''El Senyor dels Anells' s'estrenarà el 2 de setembre de 2022Amazon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sèrie queAmazonestà preparant sobre 'TheLordoftheRings' s'estrenarà el 2 de setembre de 2022 a tot el món, va anunciar la companyia aquest dilluns al costat de la publicació de la seva primera imatge oficial.

Aquesta esperada ficció, produïda per l'espanyol J.A. Baiona, és una de les grans apostes televisives per als pròxims anys i ha suposat una inversió de 465 milions de dòlars per al gegant del comerç electrònic, que acaba de finalitzar el rodatge de la primera temporada a Nova Zelanda.

La trama se situarà «milers d'anys abans» dels esdeveniments narrats en 'TheHobbit'i en la història de J.R.R.Tolkienque es va convertir en una trilogia per al cinema.

RobertAramayo,OwainArthur,NazaninBoniadi, TomBudge,MorfyddClark, Ismael CruzCórdova,EmaHorvath,MarkellaKavenagh, JosephMawle,TyroeMuhafidin,SophiaNomvete,MeganRichards, Dylan Smith, CharlieVickersi DanielWeymansón els noms ja confirmats per al repartiment, la primera temporada del qual constarà de vuit episodis.

Nova Zelanda també va ser el lloc triat per a rodar la reeixida trilogia de Peter Jackson que va adaptar al cinema les novel·les deTolkien: 'TheLordoftheRings:TheFellowshipoftheRing' (2001), 'TheLordoftheRings:TheTwoTowers'(2002) i 'TheLordoftheRings:TheReturnoftheKing' (2003).

La saga va recaptar a tot el món 2.912 milions de dòlars.

El país va ser, així mateix, l'escenari triat per a crear les tres pel·lícules sobre 'TheHobbit'.

'TheLordoftheRings' tractarà d'emular el fenomen de 'GameofThrones'fins i tot a major escala, perquè la sèrie deHBOva invertir uns 100 milions de dòlars per temporada, lluny dels 465 de la ficció deAmazon.

tracking