Diari Més

Societat

Bill Gates i Melinda French ja estan oficialment divorciats

Van anunciar la seva ruptura a principis de maig després de gairebé tres dècades de relació

Imatge d'arxiu de Bill i Melinda Gates.

Bill i Melinda Gates es divorcien després de 27 anys de matrimoniEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cofundador de Microsoft Bill Gates i la que durant 27 anys va ser la seva esposa, MelindaFrench, ja estan oficialment divorciats, segons mostra l'acord aprovat per la Cort Superior del comtat de King a Seattle (els EUA) al qual van tenir accés els mitjans locals.

Els Gates van anunciar a principis de maig que es divorciaven, després de gairebé tres dècades de relació en les quals van fundar una de les organitzacions benèfiques més importants del món, l'activitat del qual han garantit que es mantindrà malgrat la ruptura.

L'endemà de l'anunci, els mitjans estatunidencs van revelar el contingut dels documents de la petició de divorci, presentada per Melinda, en la qual aquesta assegurava que el matrimoni estava «irremeiablement trencat», que no era necessària la manutenció conjugal i que el pacte de separació determinaria la divisió de les seves propietats.

Bill i Melinda tenen tres fills, tots ells ja majors d'edat.

Segons el diari The Wall Street Journal, una de les qüestions que podrien haver precipitat la ruptura és la relació que mantenien Bill i el difunt magnat caigut en desgràcia JeffreyEpstein, qui es va suïcidar en la presó en 2019.

Epsteinva ser detingut després que se l'acusés d'abusar sexualment i explotar a desenes de noies adolescents tant en la seva mansió de Manhattan com en la seva residència de Palm Beach (Florida) i la seva propietat de les Illes Verges.

D'acord amb la premsa, Bill Gates va mantenir trobades ambEpsteinen diverses ocasions i en una d'elles es va quedar fins tard en la seva mansió novaiorquesa.

A través de portaveus, el multimilionari sempre ha sostingut que en aquestes trobades els dos homes parlaven de qüestions filantròpiques i que Gates «lamenta tots i cadascun de les seves trobades (ambEpstein)i reconeix que dur-los a terme va ser un error de judici».

La versió delJournalva assenyalar que Melinda ja hauria avisat al seu marit que no se sentia còmoda ambEpsteinen 2013 i malgrat això Bill Gates i empleats de la seva fundació van seguir en contacte amb el magnat ara mort en els anys posteriors.

tracking