Diari Més

El thriller psicològic de Mar Targarona 'Dos' arriba als cinemes

Netflix dona vida a He-man i els 'Masters del universo' 40 anys després amb una nova sèrie d'animació'

Pablo Derqui i Marina Gatell a la pel·lícula 'Dos' amb Mar Targarona

El thriller psicològic de Mar Targarona 'Dos' arriba als cinemesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou film de Mar Targarona, 'Dos', irromp als cinemes aquest divendres. La pel·lícula és un thriller angoixant els protagonistes del qual (Pablo Derqui i Marina Gatell) es desperten en un lloc misteriós, nus i enganxats per l'abdomen. Targarona reflexiona sobre la dualitat i sobre què aparenten ser les persones. Una altra estrena destacada de la setmana és 'El Cover', un film protagonitzat per Àlex Monner i Marina Salas sobre la recerca de l'èxit personal en un món d'artistes de segona, imitadors de grans cantants en bars musicals de Benidorm. A les plataformes destaca el retorn dels 'Masters del Universo', la franquícia de figures d'acció, sèries i pel·lícules creada per Mattel als 80 que Netflix fa reviure amb una sèrie d'animació.

Un home i una dona, que no es coneixen de res, es desperten en un lloc misteriós, nus i enganxats per l'abdomen. Així arrenca el thriller d'intriga i suspens 'Dos', de la directora catalana Mar Targarona, que es va estrenar a la secció Zonazine del Festival de cinema de Màlaga i que arriba als cinemes aquest divendres. Pablo Derqui i Marina Gatell es posen en la pell dels protagonistes d'aquest film produït per Rodar i Rodar i Stick Together AIE. En una entrevista amb l'ACN, Targarona explicava recentment que aquest és un film que tracta sobre "la dualitat", sobre què aparenten ser les persones, sobre què projecten i el que són en realitat i la confusió que tenen entre ells mateixos.

'El Cover'

L'actor, i ara també guionista i director espanyol, Secun de la Rosa debuta darrere les càmeres amb el film 'El Cover', que coprotagonitzen Àlex Monner, Marina Salas i Juan Diego. En aquesta comèdia romàntica, en Dani (Monner) és un jove apassionat de la música que viu amb por de fracassar en aquest món, o de ser senzillament un més, i desisteix de dedicar-s'hi. Però un estiu coneix la Sandra (Salas), que l'endinsa en la vida dels cantants de versions (covers) i què significa realment això de ser «un més».

'Space Jam. Noves llegendes'

La setmana va aterrar a totes les sales en castellà, i aquesta ho fa també en alguns cinemes en versió doblada al català. La seqüela de 'Space jam' de l'any 96 protagonitzada per Michael Jordan arriba a la gran pantalla. En aquesta ocasió, el film, dirigit per Malcolm D. Lee, segueix la súper estrella de la NBA LeBron James, que queda atrapat juntament amb el seu fill Dom en un lloc estrany, un espai digital d'una força poderosa i malvada coneguda com a A.I. Per tornar a casa i salvar el seu fill, el jugador de bàsquet haurà d'unir forces amb Bugs Bunny, Lola Bunny i la resta de personatges dels Looney Tunes.

'Wrong turn. Camí a l'infern'

I també doblada al català arriba 'Wrong turn. Camí a l'infern'. En aquest film de terror de Mike P. Nelson, la Jen i els seus amics s'endinsen en les terres d'una comunitat oculta disposada a tot per protegir el seu estil de vida.

'El viaje de sus vidas'

Tres amigues que ronden la cinquantena planegen un viatge en tren per Europa, quan una d'elles mor. La seva filla adolescent la reemplaça, i amb les dues amigues de la seva mare faran un accidentat però entranyable viatge amb parada a Mallorca i altres indrets de l'estat espanyol, a més de França.

'La danza de los mundos'

El documental dirigit pel músic J.J Machuca explora el món que ens envolta fixant-se en la fauna i la flora. Les textures de la naturalesa i el moviment i canvi dels diferents elements en tota la seva esplendor.

PLATAFORMES

Netflix

'Amor a primera bestia'

Seria possible dir adéu d'una vegada per totes a les cites superficials? 'Amor a primera bestia' intenta ignorar per complet l'aparença dels participants per tal que només es fixin en la personalitat. Què succeirà aleshores?

'Podria ser amor'

L'amor s'escapoleix per tot arreu: entre les cordes d'una guitarra, en una protesta, amb un convidat especial… 'Podria ser amor' és una antologia de sis històries sobre l'amor durant la joventut.

'Masters del universo: revelación'

La innovadora sèrie animada reprèn la batalla entre He-Man i Skeletor. Eternia està devastada i els guardians de Grayskull volten al seu aire. Dècades de secrets els han mantingut separats i ara depèn de la Teela que es pugui reunir a aquesta banda d'herois per resoldre el misteri de la desaparició de l'anomenada «espasa del poder».

'Fondeados'

Dos joves sense estudis ni feina creen una campanya de micromecenatge durant una nit de borratxera i l'endemà no recorden res. Aviat descobriran que la seva iniciativa aconsegueix una meta milionària sota la promesa de crear una aplicació fictícia que ha de revolucionar el món de tecnologia. La pel·lícula narra com els nois es veuen obligats a desenvolupar l'esperada aplicació, fent front als obstacles de ser un emprenedor per accident.

'La última carta de amor'

Connectant històries entre el passat i el present, el film se centra en la vida d'una ambiciosa periodista, Ellie Haworth, qui descobreix un grapat de cartes secretes de 1965 i es disposa a resoldre el misteri de l'amor prohibit que s'amaga darrere d'aquelles línies. A mesura que va descobrint la relació entre Jennifer Stirling, dona d'un empresari ric, i Anthony O'Hare, el periodista financer que cobreix les notícies relacionades amb ell, l'Ellie comença la seva pròpia història d'amor amb el treballador de l'arxiu, que l'ajudarà a rastrejar més documents.

Movistar+

'Onda expansiva: Shock Wave' i 'Más allá de la onda expansiva'

De la mà de dos especialistes del cinema d'acció, arriben a Movistar+ les dues entregues de la saga 'Shock Wave'. La segona, 'Más allá de la onda expansiva' és inèdita als cinemes de l'Estat. A escala internacional ha estat una de les més taquilleres a tot el món durant el 2020.

'Audrey'

L'actriu Audrey Hepburn continua sent una de les icones culturals més importants del segle XX. Movistar+ estrena un documental on la mateixa actriu narra la seva vida i les seves reflexions més profundes. Tot plegat acompanyat d'imatges inèdites i entrevistes amb els qui millor la van conèixer, com el seu fill, Sean Ferrer, i la seva néta, Emma Ferrer.

Filmin

'Surge'

Filmin estrena el thriller, protagonitzat per Ben Whishaw, amb el que debuta el director Aneil Karia. El muntatge ha estat un èxit als festivals de Sundance, Berlín i Atlàntida. La pel·lícula parteix del personatge d'en Joseph, un treballador d'un aeroport de Londres. Allà hi fa una feina repetitiva i avorrida, fet que, afegit a la desconsideració d'alguns passatgers i de la seva família, genera ansietat al protagonista. En Joseph aparentment ho gestiona bé, però, de sobte, un impulsiu acte de rebel·lió desinhibirà el seu costat més ferotge enmig de la capital britànica.

'Sequin in a blue room'

El film narra la història d'un jove que, després d'una trobada fortuïta amb un home misteriós en una festa on hi abunda el sexe, s'obsessiona amb ell i el decideix buscar a través d'una aplicació de cites.

Amazon Prime

'Jolt'

La Lindy és una dona divertida que guarda un secret: per culpa d'un estrany trastorn neurològic crònic, experimenta impulsos assassins esporàdics. L'única manera de controlar aquests rampells és aplicant-se una descàrrega a si mateixa amb un dispositiu especial d'elèctrodes. La Lindy és incapaç de trobar l'amor i d'encaixar en un món que tem la seva condició. Quan troba parella, aquesta apareix morta l'endemà. Desconsolada, la Lindy inicia una missió de venjança per trobar el seu assassí, mentre és perseguida per la policia com a principal sospitosa del crim.

'Them'

A la dècada dels 50 una família negra es trasllada de Carolina del Nord a un veïnat blanc de Los Angeles durant el període conegut com 'La Gran Migració'. L'habitatge ideal de la família es converteix en la zona zero on les forces malèvoles, tant reals com sobrenaturals, amenacen de burlar-se d'ells, aniquilar-los i destruir-los.

Disney+

'Como se crea una atracción'

La sèrie documental posa el focus en els parcs temàtics de Disney per descobrir com es crea una atracció. Segons expliquen, cadascuna té una història màgica darrere.

'El valle del éxito'

La sèrie es remunta al naixement de Silicon Valley i posa el focus en la crisi de la bombolla d'internet del 2001. Amb personatges que experimenten l'auge, la caiguda i el ressorgiment de la tecnologia tal com es coneix en l'actualitat, la sèrie accedeix a històries reals de la revolució tecnològica que culminen en un drama.

'Jugando con tiburones'

Valerie Taylor és una llegenda viva i una icona del món submarí. La tasca que ha fet durant tota la seva vida ha constituït les bases de gran part del que es coneix avui sobre els taurons. A través d'imatges submarines d'arxiu i d'entrevistes a la mateixa Valerie, 'Jugando con tiburones' ressegueix la trajectòria de l'exploradora.

tracking