Diari Més

La nova Nintendo Switch OLED sortirà a la venda a Espanya el 8 d'octubre

La pantalla és més gran que l'actual i es millora la resolució i l'emmagatzematge

La nova vídeoconsola de Nintendo és una millora de la Switch.

La nova Nintendo Switch OLED sortirà a la venda a Espanya el 8 d'octubre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia japonesa Nintendo ha anunciat aquest dimecres l'arribada de la seva nova consola Switch OLED, una versió lleugerament millorada respecte a les seves predecessores (Switch original i la versió Lite) i que a Espanya es llançarà el pròxim 8 d'octubre, informa aquest gegant del videojoc en un comunicat.

La principal novetat d'aquest dispositiu és la seva pantalla OLED (sigles en anglès d''organic light-emitting diode') de més grandària (7 polzades davant de les 6,2 de les anteriors) i més qualitat quant a contrastos i colors més intensos tant en la seva versió portàtil com en sobretaula, segons una nota.

No obstant això, en manera televisor la qualitat d'imatge no ha variat respecte a l'original i manté una resolució en alta definició (HD) de 720p (1.280 per 720 píxels).

El que sí que varia lleugerament en el seu disseny, en ser una mica més ampla (de 239 mm a 242), tenir un marc més fi i, a causa del seu augment de grandària quant a polzades, també pesa una mica més (de 297 grams a 320).

Altres grans canvis és que aquesta versió OLED duplica el seu emmagatzematge intern, en passar dels 32Gb ampliables amb targetes microSD a 64Gb, i incorpora una barra vertical ajustable per a donar molta més estabilitat i jugar amb els angles a l'hora de posar la consola dempeus i una entrada de port LAN Ethernet amb la qual es podrà connectar un cable d'internet d'una forma més directa.

Tret que el so també experimenta una lleugera millora gràcies als nous altaveus integrats, la resta de característiques són les mateixes que l'original: un processador NVIDIA Tegra, Bluetooth 4.1, resolució màxima de sortida de vídeo en 1.920 per 1.080 px i 60 fotogrames per segon, la bateria continuarà durant entre 4,5 i 9 hores com a màxim i manté els mateixos ports USB.

El que tampoc canvia és la seva triple manera d'ús: la manera portàtil perquè els jugadors puguin emportar-se la consola a qualsevol costat la manera sobretaula en el qual entra en joc la nova barra vertical ajustable per a posar-la dempeus i poder jugar a través dels comandaments Joy-Con i la manera televisor per a connectar-la directament a una pantalla gran.

Nintendo Switch OLED sortirà a la venda a Espanya el pròxim 8 d'octubre a un preu de 349,99 euros en dos models: blanca i blau/vermell.

tracking