Diari Més

Els estudiants negatius en covid abandonen l'hotel de Palma on estaven confinats

Quan arribin a la península, a tots els estudiants se'ls realitzarà un nou test abans de dirigir-se cap a les seves respectives ciutats

Dos joves a l'hotel de Mallorca on estan confinats.

Els jutjats de Palma tenen pendentes de resoldre unes 200 peticions d'habeas corpus pel confinament de jovesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 170 estudiants de viatges d'estudi que es trobaven en quarantena a Palma pel macrobrot de covid-19 i que han donat negatiu en les proves han abandonat ja l'hotel Bellver, on estaven confinats des de dissabte passat, per dirigir-se al port i a l'aeroport de la capital balear per a abandonar l'illa.

L'operació d'embarcament dels joves, realitzat amb total tranquil·litat, ha començat a les 6.30 hores i ha conclòs a les 8.45 hores.

En total, tres autobusos han marxat cap al port de Palma, on aquest matí viatjaran en un «vaixell bombolla» fins a València, i un quart autobús, amb pocs estudiants, s'ha dirigit a l'aeroport de Sant Sant Joan per volar a la península.

Quan arribin a la península, a tots els estudiants se'ls realitzarà un nou test abans de dirigir-se cap a les seves respectives ciutats.

El Jutjat del Contenciós número 3 de Palma va ordenar aquest dimecres mantenir únicament el confinament dels joves peninsulars de viatge a Mallorca que han donat positiu en covid-19, per la qual cosa a l'hotel queden confiats uns 70 estudiants.

tracking