Diari Més

Obituari

Mor Mila Ximénez als 69 anys

L'estiu passat la col·laboradora va anunciar que va ser diagnosticada amb un càncer de pulmó

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez.

Mor als 69 anys Mila XiménezSálvame

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La periodista MilaXiménezha mort avui als 69 anys a Madrid, després d'un any de lluita contra el càncer de pulmó que patia, una malaltia que ella mateixa va confirmar en televisió i per la quales va sotmetre a tractament que, finalment, no ha pogut superar.

La col·laboradora dels programes de Tele 5 'Sálvame' i 'Sálvame Deluxe'va canviar en diverses ocasions de tractament buscant «qualitat de vida», segons ella mateixa va manifestar al seu company i presentador Jorge Javier Vázquez.

Vázquez ha utilitzat les seves xarxes socials peracomiadar a la seva amiga: «El viatge és infinit. Sempre junts, Mila», al costat d'una fotografia en la qual es veu a tots dos abraçats i somrients.

Nascuda a Sevilla el 1952, MilaXiménezes va fer molt popular després del seu matrimoni amb el tennista Manolo Santana el 9 de febrer de 1983 -fruit del qual va néixer la seva única filla, Alba-, i del qual es va separar el 1988.

Com a periodista va col·laborar en mitjans com ABC, al costat de JaimePeñafiela 'La Revista'. També a la COPE, al programa d'EncarnaSánchez, on va néixer la seva amistat amb Isabel Pantoja, que més tard es va trencar en revelar alguns detalls personals de la cantant en aquells anys.

Des de 2004, es va convertir en col·laboradora habitual de programes de televisió, un mitjà que només va deixar percentrar-se en la seva malaltia.

Des de fa uns dies, la presència de la seva filla Alba, que resideix habitualment a Holanda, i dels germans de la periodista feia presagiar que les notícies sobre el seu estat de salut no eren favorables.

La seva companya de cadena, Ana Rosa Quintana, ha assenyalat en una roda de premsa que la seva defunció és «un pal molt dur peraquesta casa. Vull donar el condol a la seva filla, els seus germans, la seva família. A tots els companys de 'Sálvame' que estaran vivint un dels seus pitjors dies».

Quintana ha ressaltat que MilaXiménezera una «dona que amb lo jove que era ha tingut una vida que ha vist de tot. Ha viscut el millor, ha viscut el pitjor, però ha sabut sempre aixecar-se i en l'última època era imprescindible a 'Sálvame'. Era una persona amb caràcter, amb conviccions i que deia el que pensava».

Va participar fa cinc anys s la 15 edició de 'Supervivientes'i a 'Gran Hermano'el2019, i no va dubtar a pujar a la passarel·la de Mercedes-BenzFashionWeekMadrid, al gener de 2020, perpresentar una de les col·leccions d'ÁgathaRuiz de la Prada, qui fa uns dies li enviava un missatge de suport des de les xarxes socials.

Impetuosa, vital, MilaXiménezno deixava indiferent a ningú. Parlava sense pèls a la llengua, però reconeixia, que també sabia callar moltes intimitats de personatges populars.

tracking