Diari Més

L'organització d'un concert de Bruce Springsteen prohibeix entrar als vacunats amb AstraZeneca

El requisit per poder atendre al concert era estar vacunat contra la covid-19, però no totes les vacunes eren vàlides

Bruce Springsteen, en un conciert.

L'organització d'un concert de Bruce Springsteen prohibeix entrar als vacunats amb AstraZenecaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bruce Springsteen, un dels rockers més llegendaris del món, oferirà una sèrie de concerts entre el 26 de juny i el 4 de setembre a Broadway. Per a accedir cal estar vacunat contra la Covid-19, però no totes les vacunes valen: els que hagin rebutAstraZenecano podran assistir.

Tal com recull FoxNews, l'espectacle, que se celebrarà en elSt. JamesTheatre, té una extensa pàgina de preguntes i respostes que detalla els protocols de vacunació vigents, inclòs el mandat que tots els convidats han d'estar completament vacunats amb una vacuna aprovada per laFDAper a ingressar.

Els convidats compliran amb aquest criteri si han rebut una segona dosi de la vacuna dePfizer-BioNtecho de Moderna almenys 14 dies abans, o aquest mateix lapse amb una vacuna de Johnson & Johnson (Janssen)abans de l'últim concert deTheBoss a Broadway.

«Sota la direcció de l'estat de Nova York, Springsteen a Broadway i el TeatreSt. James només acceptaran proves de vacunes Covid-19 aprovades per laFDA(Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson)», es llegeix en el lloc web.

Les úniques excepcions a la política de vacunes seran per a nens menors de 16 anys que hagin tingut una prova de detecció d'antigen negativa sis hores abans de l'espectacle, o una prova d'hisop nasal negatiu dins de les 72 hores anteriors.

La pàgina de preguntes i respostes no diu res de les mascaretes, però recorda als convidats que tots els seients «no són socialment distants» i que els horaris d'entrada seran assignats i escalonats per a minimitzar les files i reduir la grandària de la multitud. El sistema de ventilació del teatre també es va actualitzar amb millors filtres.

«Tots els convidats han de completar una enquesta de detecció de salut covid-19 dins de les 24 hores posteriors a la presentació per a poder ingressar al teatre», diu el lloc web. »Els protocols específics de salut i seguretat estan subjectes a canvis, però es comunicaran clarament als posseïdors d'entrades abans de la seva actuació. Els posseïdors d'entrades que no compleixin amb els protocols del lloc no seran admesos», conclou el text.

tracking