Diari Més

Societat

Es busca inquilí: 4.000 euros per viure en un hotel a Isla Cristina

Maneig de xarxes socials i ganes de viure una experiència curiosa són requisits per poder aconseguir l'oferta durant dos mesos

Instal·lacions de l'hotel Tui Blue Illa Cristina, que ha llançat per a aquest estiu una oferta que consisteix en el fet que una persona s'allotjarà gratis dos mesos.

Es busca inquilí: 4.000 euros per viure en un hotel a Isla CristinaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maneig de xarxes socials, do de gents i ganes de viure una experiència curiosa. Són els requisits que posa sobre la taula l'hotelTuiBlueIsla Cristina, que ha llançat una cridanera oferta perquè un client visqui dos mesos en les seves instal·lacions i a més cobrant.

I és una cosa tan cridanera que en les 24 hores que porta activa l'«oferta de treball» ja ha rebut més de 500 sol·licituds de diferents parts d'Espanya. S'ofereix entrar a l'hotel el 15 de juliol pròxim i sortir el 15 de setembre, i guanyar 2.000 euros bruts al mes, «donat d'alta com qualsevol treballador de l'empresa», com explica a Efe el director de l'establiment, José Flores.

L'hotel, de cinc estrelles i 175 habitacions, serà recorregut per tots els seus racons pel guanyador de l'oferta, que només haurà de gaudir de la seva estada «i explicar tot el que veu a les xarxes socials, de la forma més natural i directa possible», assenyala Flores, que concreta que tot va sorgir durant la pandèmia, quan el temps que tenia lliure el va invertir en un curs de maneig de xarxes socials.

Llavors, va pensar en la possibilitat de fer un concurs original per a quan acabessin les restriccions de mobilitat, i va sorgir la idea del client «convidat» per al pròxim estiu.

«Només es demana tenir un bon maneig de les xarxes socials, i que compti amb una bona quantitat de seguidors i estigui disposat a viure una aventura», cita el director de l'hotel, un home natural de la localitat gaditana de Puerto Real que porta en aquest establiment de la costa de Huelva des que van començar les seves obres fa 19 anys.

I tot es resumeix en «dos mil euros bruts mensuals i amb les despeses de l'estada i tots els serveis de l'hotel pagats per l'empresa», amb un contracte de treball a jornada completa, per a publicar en les xarxes socials de l'hotel tot el que vegi i senti des que s'aixequi fins que es fiqui al llit.

Per això, «haurà d'explicar el dia a dia a l'hotel durant tota la temporada d'estiu, provant tots els serveis que ofereix en les seves instal·lacions», sense cenyir-se a estar en l'edifici principal, sinó baixar a la platja per a estar en el seu quiosquet i no deixar d'estar en cap lloc de l'hotel, situat en l'Avinguda del Carnaval del municipi de Huelva

Després de la idea està la intenció de José Flores d'aprendre del que el client porti a les seves xarxes socials, «perquè jo puc veure, com a director, que el bufet té bona presència, però no sé si està salat o fluix de sal, i això és una de les coses que es poden apreciar en una experiència com aquesta, de manera que el que vegem serveixi per a millorar l'estada dels futurs hostes que ho triïn com a lloc de vacances i descans».

Ara, ha arribat el moment de començar a rebre les sol·licituds i valorar qui es queda amb la plaça laboral, encara que per a això primer cal pentinar els correus electrònics que s'estan rebent, i de tots ells es farà una selecció de 20, amb els quals es mantindrà unavideollamadaper a buscar als tres finalistes.

Una vegada que es tingui el trio final, se'ls convidarà a anar a l'hotel, i ja en persona es decidirà el nom de la persona que passarà les que poden ser les que poden ser les millors vacances de la seva vida.

Tot el procés es pot seguir també a través de les xarxes socials del propi hotel illenc amb l'etiqueta #TuiBlueTutiPlénd'Instagram, Twitter i Facebook, xarxes socials que administrarà l'afortunat client una vegada que ocupi la seva habitació l'hotel de Huelva el pròxim 15 de juny.

tracking