Diari Més

Successos

Un home comet un assassinat a l'atzar per anar a presó perquè «no estava content» amb la seva vida

El jove, de 29 anys, no tenia antecedents

Un ganivet de cuina.

Dos detinguts per apunyalar al cap a un veí amb un ganivet de cuinaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 29 anys ha confessat a la policia d'Àustria haver planificat l'assassinat d'una altra persona triada a l'atzar, un home de 77 anys, per a entrar a la presó perquè no estava content amb la seva vida.

La policia austríaca va informar que el sospitós, un ciutadà austríac, es va presentar en la nit del dilluns en una comissaria a la ciutat de Kufstein, prop de la frontera amb Alemanya, a la zona occidental del país, per a confessar l'assassinat.

Segons el relat del presumpte autor del crim, que no tenia antecedents, va planejar el delicte amb setmanes d'antelació i va triar a «una persona gran», un veí de la mateixa localitat, al qual va atreure a una zona boscosa i el va apunyalar amb un ganivet de cuina.

El cos de la víctima, amb el qual no tenia cap relació prèvia, va ser trobat durant la tarda del dilluns i es va trigar una mica més del compte a identificar-lo perquè no tenia familiars coneguts i vivia només.

«No va haver-hi cap possibilitat que la víctima pogués sobreviure», va assenyalar la policia en un comunicat sobre les ferides causades en el coll i el pit.

«Fa diverses setmanes que planejava matar a algú per a ser empresonat perquè no estava content amb la seva vida», relaten els agents.

Durant l'interrogatori el sospitós es va mostrar «serè i clar» i les proves per ingesta d'alcohol o drogues van donar negatiu, segons els responsables policials, citats per la ràdio pública ORF.

El sospitós ha ingressat en un centre de detenció d'Innsbruck, la capital de la regió del Tirol.

tracking