Diari Més

Tecnologia

Apple presenta els nous Beats Studio Buds, la versió barata dels AirPods

La bateria dura de cinc a vuit hores

Els Beats Studio Buds.

Apple presenta els nous Beats Studio Buds, la versió barata dels AirPodsApple

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Beats està expandint la seva línia d'auriculars sense fils avui amb els nous Beats Studio Buds, tal com detalla en un article 20 Minutos. Després de diverses setmanes de rumors, els nous Beats Studio Buds estan disponibles a partir d'avui als EUA i al Canadà. Aquest dispositiu destaca per la seva cancel·lació activa de soroll, mode de transparència, carrega USB-C i més. A grans trets, es tracta d'una versió millorada dels AirPods Pro.

Igual que el seu antecessor, els botons Beats Studio són compatibles amb la manera de cancel·lació activa de soroll i transparència. ANC bloqueja el soroll extern no desitjat, inclòs el soroll del vent, mitjançant el control de guany adaptatiu en temps real. La manera de transparència, d'altra banda, utilitza micròfons externs per a barrejar els sons del seu entorn amb la música.

Els Studio Buds van ser dissenyats i fabricats per a prioritzar la reproducció d'àudio d'alta qualitat i la comoditat general, sense importar si està escoltant música, transmetent una pel·lícula o xerrant amb un amic. El filtre acústic inclinat ergonòmicament compta amb un micro-orifici de ventilació tallat amb làser per a garantir l'alleujament de la pressió en el timpà.

Per als usuaris d'Apple Music, Beats Studio Buds també inclou suport per a la funció Spatial Àudio recentment llançada. Aquesta tecnologia Dolby Atmos brinda un so 3D envolupant a milers de cançons en Apple Music.

Té 5 hores de durada de la bateria amb ANC o Transparència habilitada, 8 hores sense cap dels dos habilitats. 24 hores de reproducció combinada amb l'estoig de càrrega, que compta amb un port USB-C.

tracking