Diari Més

Vacunaran la Selecció Espanyola abans de l'Eurocopa

Sergio Busquets i Diego Llorente van donar positiu

Sergio Busquets és un dels dos jugadors positius.

Vacunaran la Selecció Espanyola abans de l'EurocopaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Selecció Espanyola de futbol serà vacunada mancant pocs dies per a l'inici de l'Eurocopa, després del positiu de dos dels seus jugadors, segons fonts coneixedores a la campanya d'immunització.

Fonts del Ministeri de Sanitat han afegit que s'ha aplicat el mateix protocol que amb l'equip olímpic, que també va ser fruit de la col·laboració dels departaments de Defensa, Sanitat i Cultura i Esport.

La vacunació de la Selecció ha estat una petició del Ministeri de Cultura i Esports per tractar-se d'«una cosa excepcional».

Segons va informar ahir el departament que dirigeix Carolina Darias aquest és un dels assumptes dels quals s'informarà en el Consell Interterritorial, després que la Comissió de Salut Pública evités pronunciar-se en considerar que era de la seva competència.

Dos jugadors de la selecció han donat positiu en coronavirus, el primer d'ells, diumenge passat, Sergio Busquets, el capità del conjunt, quan es va veure obligat a abandonar la concentració de Las Rozas.

El segon, aquest dimecres, ha estat el defensa Diego Llorente, que també abandonarà aquesta nit la concentració de l'equip en un vehicle medicalitzat, segons ha anunciat la Real Federació Espanyola de Futbol. Els restants 22 futbolistes han donat resultat negatiu en les proves d'avui.

tracking