Diari Més

Com saber si has passat la covid-19 mirant les ungles

Aquest mètode s'ha fet viral a TikTok pel famós doctor Karan Raj

Els metges que el van atendre van assegurar que podia donar gràcies d'estar viu.

Gairebé mor per culpa de mossegar-se les unglesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els símptomes del coronavirus a hores d'ara ja són àmpliament coneguts per a gran part de la població i per tant, és fàcil donar-se compte si has passat la malaltia. Però, i si has estat asimptomàtic? Com pots saber si ja l'has passat si no és realitzant una prova d'anticossos?

Per aquest motiu, el famós metge a les xarxesKaranRajha realitzat un vídeo a la xarxa social TikTok ensenyant un dels últims mètodes per detectar si hem passat la malaltia, i és tan fàcil com observar les ungles de les mans.

Rajés un conegut 'tiktoker' que publica vídeos informatius i de trucs per millorar la salut per als seus seguidors. Al seu últim vídeo, el famós metge ha dit que les anomenades línies deBeaupoden mostrar si s'ha experimentat una infecció o trauma durant les últimes setmanes i diu que els científics asseguren que això també es troba entre les persones que es recuperen de la covid-19.

Si observant les teves ungles, detectes una línia blanca que s'estén horitzontalment de punta a punta de la teva ungla, és, segonsKaranRaj, un indicatiu del fet que la persona ha tingut recentment una infecció o trauma.

El doctorRajsubratlla que localitzar aquestes fines línies blanques són una prova però no una confirmació total, ja que aquestes línies es poden trobar també degut a altres factors que provoquin malaltia o infeccions i no són exclusives de la covid-19. Per aquest motiu, és recomanable que per veure si ens hem contagiat o no és realitzar una prova d'anticossos.

tracking