Diari Més

Kim Jong-un ordena eliminar els coloms i gats de Corea del Nord per aturar la covid.19

Una família va ser enviada a un centre d'aïllament durant vint dies per criar un felí

Kim Jong-un en una imatge d'arxiu

Kim Jong-un desitja a Trump que es recuperi «el més aviat possible» de la COVID-19Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dictador de Corea del Nord KimJong-unha donat ordres al seu país d'exterminar massivament a coloms i a gats, als quals acusa d'estar propagant el coronavirus pel país a través de la frontera amb la Xina.

Segons elMirror, que cita al mitjàDailyNK, hi ha testimoniatges d'autoritats en pobles i ciutats al llarg de la frontera entre la Xina i Corea del Nord disparant a ocells i buscant gats i als seus amos, que en moltes ocasions s'estan negant a lliurar-los.

EnHyesan, que està prop de la frontera, una família va ser col·locada recentment en un centre d'aïllament durant 20 dies per criar un gat, informa el mitjàDailyNK.

No és l'única mesura recent del dictador sobre aquest tema, perquè a principis d'aquest mes, es va revelar que el dictador de Corea del Nord hauria prohibit l'ús de la medicina xinesa en els principals hospitals de tot el país després de la mort d'un funcionari.

Corea del Nord afirma no haver patit casos confirmats de covid-19 durant la pandèmia, però està promovent medicaments fabricats al país, ja que els tractaments estrangers no estan disponibles a causa de les sancions imposades per les Nacions Unides.

Analistes internacionals creuen que KimJong-unestà cada vegada més obsessionat i ansiós pels seus temors de ser enderrocat. Per això últimament ha incrementat les seves controvertides prohibicions. A principis d'aquest mes, per exemple, va anunciar que havia prohibit l'ús de roba, tallades de cabells i música que a ell no li agradin.

tracking