Diari Més

Robert de Niro es recupera a Nova York d'una lesió en una cama

Actualment es troba gravant la pel·lícula 'Killers of the Flower Moon', de Martin Scorcese

Imatge del passat 3 de gener de Jane Rosenthal i Robert De Niro.

Robert de Niro es recupera a Nova York d'una lesió en una camaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actor Robert deNiroes recupera a Nova York d'una lesió soferta en una cama fora del plató on filma a Oklahoma la pel·lícula 'KillersoftheFlowerMoon', de MartinScorcese.

De Niro, que filma al costat de Leonardo DiCaprio, va tornar dijous passat a Nova York per a tractament mèdic després d'haver-se danyat el músculcuádriceps, segons va indicar en una entrevista ambIndieWireque recull aquest diumenge el diari Nova York Post.

«Em vaig trencar elcuádricepsd'alguna manera ... (Va ser) només un simple passo sobre alguna cosa i simplement vaig caure. El dolor era insuportable i ara haig d'arreglar-lo. Però succeeix, especialment quan envelleixes, has d'estar preparat per a coses inesperades. Però és manejable», va indicar el premiat actor, de 77 anys.

La filmació no es veura afectada amb el retorn de l'actor, qui tenia previst tornar a la seva llar a Nova York, ja que no estava programat que filmés fins dins de tres setmanes.

El llargmetratge, produït per ParamountPicturesi Apple TV+, està basada en el llibre de DavidGann, del mateix nom, i tracta sobre els assassinats en la nacióOsage(Oklahoma) en els anys 20 pel control del petroli en aquesta regió, amb predomini d'aquest poble, que investiga l'FBI.

De Niro interpreta al ramader WilliamHalei DeCaprio, de 44 anys, al seu nebot, ErnestBurkhart, mentre queLilyGladstoneés l'esposa d'Ernest.

tracking