Diari Més

Primer cas de coronavirus en Eurovisió 2021: la delegació polonesa, en quarantena

«La delegació polonesa no assistirà a l'esdeveniment Turquoise Carpet en persona el diumenge 16 de maig», va assegurar la UER

Imatge del representant polonès a Eurovisió 2021.

Primer cas de coronavirus en Eurovisió 2021: la delegació polonesa, en quarantenaEurovisión

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació polonesa d'Eurovisió 2021 ha confirmat un cas de coronavirus entre els seus membres aquest dissabte, la qual cosa els ha portat a haver de quedar-se tots en quarantena.

Es tracta del primer cas confirmat del festival, que se celebrarà el pròxim 22 de maig a Rotterdam.

«Durant una prova de rutina a la seva arribada al lloc del Festival de la Cançó d'Eurovisió el dissabte 15 de maig, un membre de la delegació polonesa va donar positiu per Covid-19. Havien estat al lloc per última vegada el dijous 13 de maig quan tota la delegació estava en possessió d'una prova de Covid-19 negativa. D'acord amb el nostre protocol de salut i seguretat, aquesta persona ara està aïllada», va declarar la Unió Europea de Radiodifusió en un comunicat.

«Com a resultat d'això, la delegació polonesa no assistirà a l'esdevenimentTurquoiseCarpeten persona el diumenge 16 de maig», va assegurar laUER.

A més, «com a mesura de precaució, els altres membres de la seva delegació també se sotmetran ara a una prova dePCRi entraran en quarantena».

En el cas que finalment no poguessin actuar en directe en l'escenari el 22 de maig, s'emetria un enregistrament.

tracking