Diari Més

L'infermer que va gravar un 'botelló' davant d'una UCI Covid: «Se sentia el soroll de la festa»

Les festes multitudinàries durant les nits del passat cap de setmana a diverses ciutats del país van deixar imatges com aquestes

Imatge captada per l'infermer el passat cap de setmana.

L'infermer que va gravar un 'botelló' davant d'una UCI Covid: «Se sentia el soroll de la festa»Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els 'botellons' multitudinaris del passat cap de setmana coincidint amb la finalitat de l'estat d'alarma van deixar imatges que van indignar a molts espanyols. Una d'elles es va fer viral en Twitter: la d'un nombrós grup de persones, de festa enfront de l'UCI d'un hospital a Madrid.

DanielSavoini, l'infermer que va gravar el vídeo i posteriorment el va publicar en les xarxes socials, ha comptat enlaSextaNit quina va sentir quan va veure el que ocorria a escassos metres d'un lloc on pacients amb covidbarallen per la seva vida.

«Al principi se'm passa pel cap la major de les indignacions», ha reconegutSavoini. Les imatges van ser preses des de l'UCI de l'Hospital Clínic Sant Carles de Madrid, on treballa.

El sanitari ha destacat que les imatges han cridat l'atenció principalment «pel contrast que mostra, de dos mons totalment diferents: d'una banda el que estic vivint jo des de fa un any, on de portes cap a dins hi ha centenars de persones lluitant per la seva vida, i un altre, un determinat sector de la població que celebrava no sé molt bé què».

L'infermer ha explicat que el soroll del botelló arribava fins a la planta UCI de l'hospital, encara que els pacients no podien veure als irresponsables que el protagonitzaven.

«El soroll s'escoltava des de l'UCI, són escassos metres els que separen les finestres de l'UCI del lloc on s'estava celebrant aquesta festa i s'escoltava, per descomptat», ha assegurat.

tracking