Diari Més

Alerta per Eurovisió: tres països més aïllats per casos de covid

Després del primer cas detectat a la delegació de Polònia, Islàndia, Malta i Romania es troben en quarantena

Imatge d'arxiu d'Eurovisió 2021.

Alerta per Eurovisió: tres països més aïllats per casos de covidEurovisión

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A tan sols dos dies que es produeixin les primeres semifinals d'Eurovisió 2021, la Unió Europea de Radiodifusió ha anunciat dos positius per coronavirus a les delegacions de Polònia i Islàndia.

Tots dos equips es troben en quarantena com a mesura preventiva, per la qual cosa no podran acudir a l'esdevenimentTurquoiseCarpetd'aquest diumenge 16 de maig.

«Com a mesura de precaució el període previ a la setmana de l'espectacle, els altres membres de la seva delegació ara també se sotmetran a una provaPCRi entraran en quarantena», afirma Eurovision.tv.

A més, per prevenció laUERtambé ha pres la decisió que no assisteixin tampoc les delegacions de Romania i Malta per allotjar-se en el mateix hotel que la islandesa.

Encara que ja se'ls va realitzar una provaPCRaquest dissabte, es tornaran a sotmetre a una nova aquest diumenge.

«Com a mesura de seguretat addicional, totes les delegacions que encara assisteixin a la Catifa arribaran ara individualment en transport privat», han afirmat.

Les persones que han donat positiu ja es troben aïllades. La resta dels membres dels equips estan a l'espera dels resultatsPCRper a poder prendre la decisió de si l'actuació serà en directe com estava programat o es gravarà.

tracking