Diari Més

Successos

Un conductor perd 17 punts del carnet en un sol dia a Galícia

Ha estat sancionat amb 550 euros de multa i pot perdre el carnet durant un o quatre anys

La Policia Local de Poio al port de Raxó.

Falsifica un document per viatjar a Galícia per Setmana Santa i el delata una falta d'ortografiaPolicia local

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor de 41 anys ha perdut 17 punts de carnet i ha estat sancionat econòmicament amb 550 euros de multa després que la Policia Local de Carballo (la Corunya) li denunciés fins per cinc delictes diferents dissabte passat 8 de maig, un dia abans que finalitzés l'estat d'alarma, segons informa La Voz de Galícia.

A més, l'home, identificat com a D.D.T., s'enfronta a la retirada del permís de conduir durant entre un i quatre anys i a nous càstigs per part del jutge encarregat per atemptar contra la seguretat viària.

Tot va començar quan els agents van veure el cotxe de l'home estacionat i amb el motor encès a les 3.30 hores de la matinada del dissabte, amb l'estat d'alarma encara en vigor. En ser preguntat pels policies, el conductor, amb evidents signes d'embriaguesa, va explicar que s'havia begut unes copes a casa d'uns amics i estava tornant al seu domicili, situat en la localitat deMalpica.

Van decidir llavors obrir-li un expedient per incomplir la restricció horària i el van informar que si circulava amb el vehicle li sotmetrien a un test d'alcoholèmia. Coneixedor l'home del que s'arriscava, va decidir tornar a la seva casa caminant, trontollant-se i precipitant-se contra el terra degut a la influència de l'alcohol.

Poc temps després, els agents li van enxampar a punt de sortir de l'aparcament i van tractar d'impedir-ho a través de senyals de llum. Va començar llavors la persecució del conductor, que es va donar a la fugida circulant primer en direcció contrària i envaint el carril contrari després, a més de saltar-se un stop.

La Policia va deixar finalment que marxés amb la intenció d'evitar un accident de trànsit, però van apuntar la seva matrícula. Així, diverses hores després es van posar en contacte amb ell i el van obligar a anar a comissaria, on li van comunicar les infraccions que havia comès i per les quals havia estat denunciat.

tracking