Diari Més

Societat

Quin país és favorit per a guanyar Eurovisió 2021: així és el seu cantant i la cançó que interpretarà

La gran final del festival tindrà lloc el proper dissabte 22 de maig a les 21:00 hores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dotze mesos d'espera per la seva cancel·lació en 2020 a causa de la pandèmia del coronavirus, el festival Eurovisió 2021 està a punt de començar. Dimarts que ve 18 de maig tindrà lloc la primera semifinal, el dijous 20 de maig la segona i el dissabte 22 de maig la gran final amb els països preseleccionats.

L'artista encarregat de representar a Espanya enguany en aquesta competició mundial serà el cantant murcià Blas Canto amb el tema Me quedaré. No obstant això, no es troba en les primeres posicions del rànquing de les cases d'aposta per a fer-se amb el primer lloc.

La cantant de Malta, favorita a les apostes. De fet, les apostes auguren que Espanya es podria quedar per sota del posat número 30, una de les pitjors dades de la història del festival. Llavors, quin país és ara el favorit? La jove cantantDestinyChukunyerepodria ser la guanyadora d'aquesta edició representant a Malta amb el temaJeEmCasse.

L'artista es troba primera en la llista de classificació amb un 20% de les probabilitats de ser la guanyadora i acaparar la majoria de vots.DestinyChukunyereté tan sols 18 anys d'edat i és d'origen maltès-nigerià. Es va alçar com a guanyadora en el festival de la Cançó d'Eurovisió Júnior l'any 2015 amb la cançóNotmysoul.

tracking