Diari Més

Comença l'assaig clínic d'un nou aerosol nasal en pacients amb covid-19

Es posarà en pràctica en pacients amb símptomes lleus

S'han començat a realitzar proves.

Comença l'assaig clínic d'un nou aerosol nasal en pacients amb covid-19Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Applied Pharma Research s. a. (APR), un líder en el desenvolupament de tecnologies i sistemes d'administració de fàrmacs i productes innovadors derivats d'aquests, ha anunciat l'inici d'un assaig clínic central per a avaluar l'eficàcia del seu producte temporalment denominat APR-AOS2020, un dispositiu mèdic de classe III, en el tractament de pacients amb covid-19 que presenten símptomes lleus.

L'estudi està sent dut a terme per la Unitat d'Higiene de l'IRCCS Policlinico San Martino Hospital a Gènova (Itàlia) i coordinat pel Professor Giancarlo Icardi com a investigador principal. L'estudi està previst que inscrigui a un total de 57 pacients amb covid-19 que mostren símptomes lleus de la malaltia i està avaluant l'eficàcia i seguretat del producte de polvorització per a reduir la càrrega viral en les vies respiratòries superiors en individus recentment infectats.

Els resultats, quan estiguin disponibles, podrien representar el punt de partida per a l'ús del producte en la prevenció de símptomes més greus, en la reducció del risc d'infecció i propagació del virus.

HCLO és una substància natural produïda pel propi sistema immunitari innat del cos (neutròfils) per a lluitar contra les infeccions causades per diversos microorganismes. APR-AOS2020 va ser dissenyat utilitzant la plataforma d'administració de nanotecnologia Tehclo d'APR, que «atrapa» HCLO en una solució aquosa, la qual cosa permet inhalar i purificar i estabilitzar la substància natural.

El mecanisme d'acció de l'esprai Sentinox es basa en l'acció netejadora de la solució que, secundada per la potent activitat antimicrobiana de HCLO, és capaç d'eliminar en menys d'un minut virus i bacteris, incloent el SARS-CoV-2 i les seves diverses mutacions i variants, sense irritació nasal ni mucosa de la gola. Els resultats de les proves in vitro amb Sentinox realitzades per l'Institut de Recerca Antiviral de la Universitat Estatal d'Utah donen suport a aquest mecanisme d'acció i capacitat per a eliminar ràpidament virus i bacteris.

tracking