Diari Més

Societat

S'ensorra el principal accés de vianants a les Casas Colgadas de Conca

La zona estava en obres i l'incident s'ha produït durant el descans dels treballadors

Imatge de la zona del pas que s'ha ensorrat.

S'ensorra el principal accés de vianants a les Casas Colgadas de Conca@aolmmotos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El principal accés per als vianants a les Casas Colgadas de Conca, l'edifici més emblemàtic i popular de la capital, que estava tallat des del 26 d'abril per la realització d'unes obres, s'ha esfondrat aquest dimecres.

Fonts del servei d'emergències 112 han informat que la trucada d'avís s'ha rebut a les 10.26 hores i en la mateixa s'alertava que en el principal accés per als vianants a les Casas Colgadas s'havia desprès gran part del mur, que ha arrossegat roques i teules, sense que es produïssin ferits.

A més, fonts de la Policia Local de Conca han informat que l'ensulsiada s'ha produït en un moment en el qual els operaris que realitzen l'obra estaven de descans.

Fins al lloc del succés s'han desplaçat agents de Policia Local, Policia Nacional i de mobilitat, i està previst que l'alcalde de Conca, Darío Dolz, es desplaci fins al lloc del succés per a analitzar el succeït.

Les obres que es desenvolupen en la zona des del 26 d'abril tenen com a finalitat reparar les deficiències produïdes per unes fuites en la xarxa de sanejament que havien suposat l'enfonsament del mur de maçoneria i el rebaixi del tauler del carrer.

A causa d'aquests treballs la zona estava tallada a vianants i vehicles, per la qual cosa només es podia accedir al conegut pont de San Pablo des del parador de turisme.

tracking