Diari Més

Injecten per error sis dosis de la vacuna de Pfizer a una noia italiana de 23 anys

Ha estat en observació durant 24 hores

Detalle de jeringuillas cargadas con la vacuna de Pfizer.

L'EMA no veu bé que s'augmenti l'interval entre la primera i la segona dosi de Pfizer i ModernaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona italiana de la localitat de Massa, al nord del país, ha rebut sis dosis de la vacuna contra el coronavirus per error, per la qual cosa ha hagut de passar un dia en observació a l'hospital, del qual ja ha estat donada d'alta i es troba bé.

Es tracta d'una noia de 23 anys que treballava com a resident de psicologia clínica i que, com a personal sanitari, va ser vacunada dins de les categories prioritàries, han confirmat avui les autoritats sanitàries locals en roda de premsa telemàtica.

En adonar-se de l'error, els infermers que s'ocupaven de la vacunació li van explicar a la jove, que va acudir al departament d'Urgències de Massa, a la regió de Toscana. Allí ha estat en observació durant 24 hores i avui ha rebut l'alta.

En aquests moments la pacient es troba bé, «no s'han registrat efectes col·laterals», però els metges seguiran la seva evolució per valorar els efectes al seu sistema immunitari després de la recepció d'un antigen en excés en la seva vacunació.

Aquesta sobredosi ha estat comunicada a l'Agència Italiana del Fàrmac (AIFA)i les autoritats sanitàries regionals han obert una investigació per aclarir el succeït.

tracking