Diari Més

Televisió

'Los hombres de Paco' tornen dilluns

Fa deu anys que es va emetre l'últim capítol de la sèrie original

'Los hombres de Paco'.

'Los hombres de Paco' tornen dillunsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer capítol del retorn de Los hombres de Paco es podrà veure dilluns vinent 10 de maig simultàniament a Antena 3 i a la plataforma de pagament Atresplayer Premium, segons ha informat aquest dijous Atresmedia en un comunicat.

L'emissió en la cadena en obert només serà un aperitiu per a augmentar l'expectació pel retorn de la sèrie, deu anys després de l'emissió de l'últim capítol, ja que la resta d'episodis es podran veure només a través de la plataforma.

Cada diumenge, la plataforma de pagament d'Atresmedia estrenarà un nou episodi i «més endavant», ha apuntat el comunicat, la sèrie es podrà veure completa a Antena 3.

A més, Neox i Atreseries tindran una programació especial amb motiu de l'estrena. Així, Atreseries emetrà en els matins del dissabte 8 i diumenge 9 de maig (a partir de les 12:00h) una selecció dels episodis més destacats i estimats pels espectadors de la primera etapa de Los hombres de Paco.

I, dimecres que ve, els espectadors podran gaudir en el prime time de Neox d'una nit especial amb capítols emblemàtics de la sèrie.

Los hombres de Paco compta amb l'elenc original de protagonistes encapçalat per Paco Tous, Pepón Nieto, Carlos Santos i Neus Sanz. A ells se sumen Amparo Larrañaga, Amaia Sagasti i Juan Grandinetti.

La sèrie comptarà a més amb la participació, com a secundaris, d'alguns dels personatges com Adriana Ozores, Hugo Silva, Michelle Jenner, Juan Diego, Mario Casas i Fede Celada.

Produïda per Atresmedia TV en col·laboració amb Globomedia (The Mediapro Studio), Los hombres de Paco compta amb Montse García, Marc Cistaré (que ja va ser guionista i coproductor executiu en l'anterior etapa) i Javier Pons com a productors executius.

Els nous episodis de la sèrie estaran dirigits per Alejandro Bazzano, Sandra Gallego Christensen, Víctor García León, David Molina, Marc Vigil, Jesús Rodrigo, Marc Cistaré, Jacob Santana i Tom Fernández.

Antena 3 va estrenar Los hombres de Paco a l'octubre de 2005 i la sèrie es va convertir en un fenomen, amb 117 capítols i nou temporades que van acabar al maig de 2010.

tracking