Diari Més

Així és l'alimentació post-coronavirus

Hi ha cinc tendències que la resumeixen

Així és l'alimentació post-coronavirusPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El coronavirus ha afectat a l'alimentació diària i també està motivant un canvi de tendència en el mercat. Durant el confinament, l'augment de pes generalitzat va ser evident i ara les tendències s'han revertit.

Menys sucre i ingredients nocius per a la salut i més productes amb un major valor nutricional són dues de les premisses del consumidor actual, després d'haver de passat més d'un any de pandèmia.

Segons informes de Deloitte o Market Research, les recerques a internet relacionades amb alimentació saludable suposen el 7% del total. Gran part de la població ha pres consciència de millorar els hàbits de consum i els estudis ho resumeixen en cinc tendències clau.

La primera és la nutrició funcional, encaminada a millorar la salut des de la prevenció fins a la selecció d'aliments indicats per a problemes concrets.

També hi ha la nutrició amb propòsit, que és l'alimentació responsable i sostenible. En tercer terme apareix la nutrició flexible, que tendeix a reduir el consum de carn i incrementar la vegetal.

La nutrició transparent, on els productes indiquin clarament la seva composició i la nutrició familiar, elaborada per tots els membres de la família en grup, tanquen aquesta nova tendència, que es va incrementant dia a dia.

tracking