Diari Més

Societat

Inesperada errada a 'Pasapalabra' que acaba amb una allau de crítiques

Les xarxes socials se n'han fet ressò

Pablo Díaz, a 'Pasapalabra'.

Inesperada errada a 'Pasapalabra' que acaba amb una allau de crítiquesAtresmedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pablo Díaz, que, per mèrits propis, ja és un dels concursants més icònics de la història de Pasapalabra, va cometre aquest dilluns un error que va estar a punt de tenir greus conseqüències per a ell.

Per aquesta errada que el va deixar sense l'opció de lluitar pel pot tot just començar i pel paper del seu rival, Javier Dávila, que va estar a només una d'emportar-se els diners que tant persegueix Pablo des de fa ja moltes setmanes.

I és que aquest dilluns, els espectadors del concurs d'Antena 3 s'han mostrat molt indignats amb l'actitud del jove, que porta més de 200 programes a la seva esquena, i ho han fet per dos motius.

Un, perquè el seu error va ser en una pregunta sobre música, una de les matèries que controla. I dos, perquè Pablo es va ensorrar i es va veure terriblement afectat després d'aquesta fallada.

D'aquesta manera, a les xarxes socials s'han vist multitud de missatges dirigits al de Tenerife per com s'ha pres aquest error, la seva actitud enfront d'ell i enfront del desenvolupament del rosco final, acusant-lo de desgana.

tracking